• Epic Drive

/
  • BM-Constructies heeft met Epic Drive het wiel opnieuw uitgevonden! Het is ons gelukt om in een klein wiel een zeer krachtige elektromotor in te bouwen. Wat in eerste instantie een project voor een van onze klanten was, is uitgegroeid tot een zelfstandig bedrijf met vernieuwende technologie. Deze technologie hebben we gepatenteerd in Europa en Noord-Amerika. De unieke eigenschappen geven een zeer efficiënt en prettig rijgedrag voor logistieke en medische toepassingen tot 500 kg. We hebben onze oplossing geïntegreerd in zelf ontwikkelde en zelfgebouwde Electrische picking trolleys die inmiddels in gebruik zijn bij verschillende e-commerce partijen, waaronder Wehkamp. Daarnaast lopen er pilots voor verschillende toepassingen in Nederland, Duitsland, Verenigde Staten en Frankrijk.

  • Epic Drive heeft een assortiment van elektrische wielen, gashendels en elektronica om ook uw product een 'Epic Drive Experience' te geven

   Test Epic Drive

   Test Epic Drive

   Epic Drive heeft een assortiment van elektrische wielen, gashendels en elektronica om ook uw product een 'Epic Drive Experience' te geven

  • Met ons team van tekenaars en ingenieurs ontwikkelen we in nauwe samenwerking met onze klanten prototypes.

   Prototype Ontwikkeling

   Prototype Ontwikkeling

   Met ons team van tekenaars en ingenieurs ontwikkelen we in nauwe samenwerking met onze klanten prototypes.

  • Met Epic Drive vergroten we de persoonlijke autonomie en inzetbaarheid van werknemers en verzorgers op een toegankelijke manier. We zorgen er op deze manier voor dat mensen langer en met plezier kunnen blijven werken.

   Orderpick oplossingen

   Orderpick oplossingen

   Met Epic Drive vergroten we de persoonlijke autonomie en inzetbaarheid van werknemers en verzorgers op een toegankelijke manier. We zorgen er op deze manier voor dat mensen langer en met plezier kunnen blijven werken.

  • Als we inzoomen op de logistieke industrie wordt er veel gepubliceerd over robots in distributiecentra. Uit onderzoek blijkt dat ongeveer 80% van distributiecentra nog bijna helemaal handmatig is, en waar robotisering in veel gevallen geen haalbare kaart is. Tegelijkertijd is er een tekort aan goed personeel, een groot verloop wegens hoge werkdruk en stijgt de gemiddelde leeftijd. Door het inzetten van eenvoudig te bedienen elektrische ondersteuning kunnen we ervoor zorgen dat het werk minder zwaar wordt, en medewerkers tot op hogere leeftijd werkzaamheden kunnen blijven uitvoeren. 

  • Meer informatie vindt u op de website van Epic Drive

   Epic Drive