• Over ons

/
  • "U maakt het met BM-Constructies"

  • BM Constructies ontwikkelt en fabriceert producten voor onder meer de automobielindustrie, de meubelbranche en de revalidatiesector. Wij hebben alle disciplines in huis voor het complete traject, van idee tot product. Wij zorgen desgewenst niet alleen voor het ontwerp, de testfase en het prototype, maar ook voor de productie, de verpakking en verzending. We werken in opdracht van klanten en brengen met Epic Drive ook een eigen range producten op de markt.

   We doen dit met een team van zo'n 15 collega's die elke dag hard werken om topproducten af te leveren. Ook interesse om je aan te sluiten bij ons team? Kijk dan snel bij onze open vacatures, of neem contact op via het contactformulier.

  • Hans Bolt

   Eigenaar en Directeur Ontwikkeling

   Met ruim 40 jaar ervaring weet Hans altijd de juiste oplossing te vinden voor de uitdaging waar onze klanten voor staan. Hans heeft verschillende patenten op zijn naam staan en is een pionier met expertise op vele vlakken.

  • Arno Moorthamer

   Eigenaar en Directeur Productie

   Arno heeft ruim 20 jaar ervaring met metaal constructie, productontwikkeling en ondernemerschap. Met een focus op efficiente productie en slimme oplossingen weet Arno met het team van 15 collega's elke dag weer een topproduct af te leveren.