• Welkom in de toekomst

/
  • Welkom in de toekomst! Het jaar 2020 heeft lang symbool gestaan voor de toekomst, een mooi rond getal en het eindpunt van het decennium. Het is waarschijnlijk daarom al vele jaren een ijkpunt voor toekomstvoorspellers, trendwatchers, helderzienden en anderen met een vooruitziende blik. Maar helaas, of gelukkig, in de meeste gevallen zaten ze ernaast.

   Lang werd gedacht dat we ons in 2020 met vliegende auto’s zouden voortbewegen. Iedereen zou met een intelligente bril op zijn dag doorbrengen. We zouden wonen in vliegende huizen met persoonlijke robots die ons zouden bedienen. Er waren echter ook wat sombere voorspellingen. Bijvoorbeeld dat eind jaren zestig de wereldbevolking gedecimeerd zou zijn door honger en oorlog. Of dat door de toepassing van nanobots eten overbodig zou zijn geworden.

   Nu we in de toekomst zijn aanbeland en 2020 realiteit is geworden, zien we dat er nog een hoop is om aan te dromen en te werken. BM-Constructies heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld en staat met beide benen in het heden, maar we kijken ook naar de kansen en uitdagingen van de toekomst. Dit doen we bijvoorbeeld met ons product Epic Drive, een gepatenteerd, compact en krachtig elektrisch wiel waarmee tal van producten elektrisch ondersteund kunnen worden. Epic Drive is voortgekomen uit de innovatie en ontwikkeling die we met BM-Constructies voor en met onze klanten voortdurend doen. We blijven ons ook in dit nieuwe decennium daarop richten om de kwaliteit te leveren zoals u van ons gewend bent.

   We wensen u een gezond en voorspoedig 2020, met veel ‘Epic Drives’

   Namens het hele team van BM-Constructies en Epic Drive

  • Neem contact met ons op voor vragen of opmerkingen

   Verstuur