• Epic Drive 28e bij KVK Innovatie Top 100

/
  • Tijdens een enerverend evenement in het Amsterdome in Amsterdam, is de ranking van de KVK Innovatie Top 100 bekend gemaakt. Epic Drive was een van de genomineerden en onder leiding van Jurgen Rayman werd de ranking onthuld. Epic Drive, vertegenwoordigd door Operations Director Arno Moorthamer en Business Development Director Jeroen Bolt, wist daarbij de 28e plek te veroveren, een mooi plek in het 'linkerrijtje'.

    

  • Jeroen Bolt: "Innovatie zit in het DNA van Epic Drive, en we zijn blij dat de jury dit ook heeft erkend. Door deel te nemen aan deze innovatie competitie gaat echter niet alleen om erkenning, maar juist ook om met andere innovatieve bedrijven in contact te komen. Het uitwisselen van ideeen en concepten is wat ons betreft een belangrijke bouwsteen om tot nieuwe oplossingen te komen voor de uitdagingen waar onze klanten voor staan"

    

  • Neem contact met ons op voor vragen of opmerkingen

   Verstuur